Lentorn
Situaci privilegia per fer turisme rural a catalunya i al Pirineu de Lleida, prop del Parc Nacional dAiges Tortes i Llac de Sant Maurici, Congost de Mont-Rebei, Reserva Nacional de Caa de Boumort, Ruta del Romnic de Boi Tall, Andorra i principals Pistes desqu.

Punt de partida per fer turisme rural a catalunya i de de grans i petites excursions, guiades o per lliure amb rutes senyalitzades, per a trekking, bicicleta amb centre de BTT, cotxe 4x4, hpica i tota classe desports daventura (Rafting, Puenting, Piragisme, etc...)

Confort
Casa Pereforn te encant per disfrutar del turisme rural a catalunya , disposa de 6 confortables Habitacions Dobles, molt cuidades, climatizades, calefacci central,TV i telfon.

Els hostes disposen dun Spa de hidromasatje (jaccuzzi) i Sauna, sal, molt acollidor amb zona de TV, jocs de taula i llar de foc, aix com un jard, ideal per quant arriba el bon temps.

Tranquilitat
A casa Pereforn es disfruta d`un ambient relaxat i dists, ideal per fer turisme rural a catalunya sense presses, sentint la mgia de la natura en el seu estat mes pur per retornar a casa fresc i ple dimatges i sensacions de plaer.

Gastronomia
A Casa Pereforn cuidem al maxim loferta gastronmica, des del complert buffet, per esmorzar, amb tot el que l`hoste desitja, fins els sopars, que son la sorpresa de cada nit, amb plats de bona cuina de muntanya, un plaer afegit i inesperat, en el mon del turisme rural a catalunya

OFERTA!


heartheartESCAPADA GOURMERTPREU OFERTA 1902 NITS HD AMB BANY I A/AESMORZAR BUFFET1 SOPAR GOURMET...I  A MES A MES PODEU FER UN JACUZZI TOT DEGUSTANT UN DELICIS COCTEL DE RATAFIAWEBSITE creado y diseado por:
Abbey Web y RuralPrice.com , 2010
All Rights Reserved.

visita virtual